Jag heter Helen Lundh och jag är utbildad injektions- och operationssköterska. De senaste 30 åren har jag arbetat på de stora plastikkirurgiska klinikerna i Skåne (Akademikliniken, Bellakliniken, Citadellkliniken och SUS).
Jag har under de gångna åren skaffat mig en gedigen utbildning och erfarenhet inom branschen och jag har en god förmåga att se och förstå de problem och önskemål som mina kunder har.

I februari 2015 förverkligade jag en gammal dröm och öppnade min egen skönhetsklinik HELENS CLINIC ABOUT YOU, där jag i första hand injicerar botox, fillers och Profhilo.

Min klinik ligger i Höllviken men jag anpassar mig efter mina kunder och försöker finnas där du är. Jag utför därför även behandlingar på olika etablerade hudvårdskliniker i Ystad, centrala Malmö, Limhamn. Jag är ständigt uppdaterad i vad som händer på marknaden genom att delta i kurser, föreläsningar och utbildningar, allt för att kunna uppfylla dina önskemål på ett tryggt, snyggt och bekvämt sätt. Jag samarbetar med Dr Håkan Magnusson (medicine doktor och överläkare).

Mitt mål är att du som kund alltid ska vara fullt informerad om behandlingarna och att du är trygg och nöjd när du lämnar kliniken. Du kan därför förvänta dig en bra dialog och fullständigt ärliga svar på dina frågor och önskemål. Anser jag att jag inte kan utföra det du önskar så föreslår jag alternativa lösningar och om jag anser att dina önskemål kräver en annan typ av behandling så kan jag genom min långa erfarenhet och mitt stora kontaktnät rekommendera de som är bäst på området.

Vill du boka en behandling eller har frågor rörande behandling så tveka inte – ring eller smsa mig. Jag är alltid tillgänglig på min mobiltelefon: 070-387 72 52.

Du kan hitta mig nedanstående kliniker som är certifierade Restylaneklinker 2022:

Min ateljé i Höllviken
Höllviksstrandsv 40 A
070- 387 72 52
helen.lundh@hotmail.com

H.Y Hudvårdscenter
Jennygatan 3, Ystad
0411-197 37
www.hudvardystad.se

Hudinstitutet Limhamn
Järnvägsgatan 25, Malmö
040-36 74 54
www.hudinstitutet.com

Hudinstitutet City
Stora Nygatan 30, Malmö
040-24 04 54
www.hudinstitutet.com

Derdeli Hudvård
Linnegatan 22, Malmö
040-15 30 40
www.derdelihudvard.se