selfie

Om mig

Jag heter Helen Lundh och jag är utbildad injektions- och operationssköterska och jag har arbetat i 26 år på de stora plastikkirurgiska klinikerna i Skåne (Akademi-kliniken, Bellakliniken, Citadellkliniken och MAS).


Jag har under de gångna åren skaffat mig en gedigen utbildning och erfarenhet inom branschen och jag har en god förmåga att se och förstå de problem och önskemål som mina kunder har. I februari 2015 förverkligade jag en gammal dröm och öppnade min egen lilla skönhetsklinik HELENS CLINIC ABOUT YOU, där jag i första hand injicerar Botox och fillers med Profhilo.

Jag har min lilla klinik i Höllviken men jag anpassar mig efter mina kunder och försöker finnas där du är. Jag utför därför även behandlingar på olika etablerade hudvårdskliniker i centrala Malmö, Limhamn, Höllviken, Trelleborg och Ystad. Jag är ständigt uppdaterad i vad som händer på marknaden genom att delta i kurser, föreläsningar och utbildningar, allt för att kunna uppfylla dina önskemål på ett tryggt, snyggt och bekvämt sätt. Jag samarbetar med Håkan Magnusson, med dr (medicine doktor) och överläkare.

Mitt mål är att du som kund alltid ska vara fullt informerad om behandlingarna och att du är trygg och nöjd när du lämnar kliniken. Du kan därför förvänta dig en bra dialog och fullständigt ärliga svar på dina frågor och önskemål. Anser jag att jag inte kan utföra det du önskar så föreslår jag alternativa lösning och om jag anser att dina önskemål kräver en annan typ av behandling så kan jag genom min erfarenhet och mitt kontaktnät rekommendera dem som är bäst på området.

Har du frågor före eller efter behandling så tveka inte – ring mig. Jag är alltid tillgänglig på min mobiltelefon: 070-387 72 52.


Du kan hitta mig nedanstående kliniker som är certifierade Restylaneklinker 2020:

Min ateljé i Höllviken: Höllviksstrandsv 40 A
tel: 070- 387 72 52

Derdeli Hudvård, Linnegatan 22, Malmö
tel: 040-15 30 40, www.derdelihudvard.se

Hudinstitutet City, Stora Nygatan 30, Malmö
tel: 040-24 04 54.

Axelssons spa, Stortorget 9
tel: 040 6195540, www.Axelssonsspa.se

Hudinstitutet Limhamn, Järnvägsgatan 25, Malmö
tel: 040-36 74 54, www.hudinstitutet.com

H.Y Hudvårdscenter, Jennygatan 3, Ystad
tel: 0411-197 37.


pic-kliniken

Kliniken

På Höllviksstrandsvägen 40 A i Höllviken finner ni min charmiga ateljé. Här slipper du stressen i storstaden, eller om du helt enkelt inte har möjlighet att ta dig till Malmö eller Ystad. Här kan du njuta av lugn och ro och lite avskildhet. Bara ring eller smsa så kommer vi överens om en tid för behandling eller om du är osäker kan vi komma fram till en bra lösning tillsammans.